Sobre mi

Hola! Soc l'Anna Armengol

Dietista Integrativa i una gran apassionada de la salut en totes les seves dimensions.

Acompanyo a les persones a millorar la seva alimentació des de l’autocura i el respecte pel cos. Tenint sempre en compte les necessitats i gustos personals.​

La meva història

El meu contacte amb l’alimentació saludable va començar a l’herboristeria l’espígol, a Vilassar de Mar. Una botiga molt acollidora, plena d’aliments ecològics, fitoteràpia i suplements naturals. Vaig començar a treballar-hi amb 19 anys, mentre compaginava la feina amb la carrera de Belles Arts (una de les meves grans passions, després de la nutrició).

Mentre treballava a l’herbolari, vaig començar a llegir i investigar sobre nutrició. De mica en mica, em vaig introduir  en les bases de l’alimentació saludable i ho vaig aplicar a la meva manera d’alimentar-me. Aleshores vaig poder observar tots els canvis positius que té seguir una alimentació i estil de vida saludable. Per anomenar-ne alguns: vaig regular el trànsit intestinal, el meu pes es va estabilitzar, descansava millor, vaig regular el cicle menstrual, tenia més energia i em sentia més estable emocionalment.

Estava tan contenta i enamorada de l’alimentació saludable que sentia la necessitat de transmetre aquesta passió a altres persones. Per aquest motiu, vaig decidir formar-me com a Tècnica Superior en Dietètica per a poder acompanyar a les persones en el seu canvi d’hàbits alimentaris des d’una perspectiva holística de la salut i de l’organisme.

Formació

TÈCNICA SUPERIOR EN DIETÈTICA I NUTRICIÓ INTEGRATIVA (Institut FP Sanitària Roger de Llúria)

CURS D’INTERPRETACIÓ D’ANALÍTIQUES PER A DIETISTES I NUTRICIONISTES (Institut FP Sanitària Roger de Llúria)

CURS D’ALIMENTACIÓ FODMAP PER A TRACTAR PATOLOGIES DIGESTIVES (Nutridigestivas)

POSTGRAU EN MICROBIOTA (Regenera)

POSTGRAU EN SISTEMA DIGESTIU (Regenera)

COACH NUTRICIONAL (Nutritional coaching)

ESPECIALITZACIÓ EN TRASTORNS DE LA CONDUCTA ALIMENTÀRIA (ICNS)