Consulta dietètcica

Consulta de nutrició integrativa

Consulta dietètica integrativa

La dieta té un gran impacte en el nostre organisme i, alimentar-te de forma adequada, et permetrà prevenir o millorar trastorns i malestars recurrents, afavorir la resposta adaptativa del cos en diferents etapes de la vida i assegurar l’aportació de tots els nutrients necessaris per al teu organisme.

La nutrició o dietètica integrativa treballa tenint en compte l’ésser humà en totes les seves dimensions, tant físiques com emocionals. A la consulta, treballem el canvi d’hàbits alimentaris de manera totalment personalitzada a les teves necessitats i objectius. Som el que mengem, digerim i absorbim. A través del canvi d’hàbits, podràs augmentar l’energia vital i millorar la teva salut. Es tracta de trobar l’equilibri que et permeti gaudir del menjar escoltant el que el teu cos necessita per estar saludable.

T’ajudo a tractar i millorar:

Restrenyiment, síndrome metabòlica, diabetis, anèmia, hipertensió, colesterol alt, osteoporosi, trastorns digestius, dolors menstruals o problemes de fertilitat, intoleràncies i al·lèrgies alimentàries, trastorns de la glàndula tiroide (hipotiroïdisme o hipertiroïdisme), malalties autoimmunes… 

I també si vols:

Millorar la teva relació amb l’alimentació, equilibrar el teu pes, millorar la resposta adaptativa de l’organisme en etapes concretes de la vida com la Menopausa. I també en la transició cap a  dietes específiques, per assegurar l’aportació de tots els nutrients que el teu cos necessita.

Consulta online i presencial

Tu esculls el model que millor s’adapta a les teves necessitats

La meva manera de treballar no es centra exclusivament en el pes, sinó que és una eina més que pot ajudar a valorar el progrés en alguns casos.  Pesar-te a consulta serà opcional, sempre que tu et sentis  còmode amb aquesta dada i segons siguin els teus objectius. L’important és que aprenguis les eines per a millorar la teva alimentació i per crear nous hàbits adaptats als teus horaris i estil de vida.

Funcionament de les visites

Primera visita

Durada:  1:15h – 1:30h

Valoració nutricional completa: Parlarem sobre el motiu de consulta, els teus objectius, la història clínica i dietètica i també d’altres aspectes relacionats amb la teva salut, hàbits i estil de vida.

Valoració d’analítiques: Porta les últimes analítiques que t’hagis fet.

Què t’enduràs?

  • Establiment d’objectius i pla d’acció cap als nous hàbits alimentaris.
  • Recomanacions de salut i menú personalitzat per correu electrònic (en consultes online) i opció impresa en consultes presencials.
  • Aclariment de dubtes entre visita i visita per whatsapp (resposta entre les 24-48 h següents).

Preu primera visita: 65 €

Visita de seguiment

Durada:  45 minuts

Les visites de seguiment tenen una periodicitat d’entre quinze dies i un mes, segons les necessitats individuals.

Revisió, valoració i modificació del pla nutricional, segons anem avançant en els objectius inicials.

Aclariment de dubtes sobre les pautes o aspectes concrets d’aliments, dietes, nutrients, suplements…

Educació nutricional i alimentària.

Què t’enduràs?

  • Infografies, receptes, guies i altres recursos sobre salut i alimentació.
  • Recomanacions de salut i menú personalitzat
  • Aclariment de dubtes entre visita i visita per WhatsApp (resposta entre les 24-48 h següents)

Preu visita de seguiment: 50 €

Sents que ha arribat el moment de millorar la teva alimentació?

T’acompanyo a crear nous hàbits, plens de salut. Un pla nutricional totalment adaptat a les teves necessitats i objectius.